Good to be back....

Så har jag varit och tränat på gymmet idag. Första gången på över en månad. Det var riktigt skönt, men också svårt att ta det lugnt, vilket jag måste än så länge. Det blev inte så många primal-patterns, somm jag tränade innan jag blev dålig där i mellandagarna, uten en hel del zon-övningar på balansbollen och på mattan.
Måste bygga upp stabiliteten i kroppen igen och typ börja från början. förhoppningsvis kan jag träna mitt program ganska snart igen, men man märker verkligen att kondition och styrka är färskvara - det går inte att vara ifrån det för länge innan man känner sig som en nybörjare igen. Nu förstår jag också hur mycket det hjälper mig att jag tränar två gånger i veckan, värken i nacke och rygg har blivit värre sedan jag inte tränat, så visst hjälper träning mot det och hjälper till att hålla sig i form.
Om man har en balansbol hemma och har karaktären att faktiskt använda den, finns en hemsida som heter balansboll.se som har bra bilder på olika övningar och där finns också länkar som är värda att titta in på.

Vi har i familjen provat på LCHF-matkassen som kommer hem till dörren varannan söndag. Första kassen var jättebra mat, tyckte jag. De har samarbete med Limhamns Kött & Vilt och deras falukorv var så himla god. Jag gillar inte falukorv annars, de vanliga man köper i mataffärerna, de tycker jag smakar allt utom korv, men denna som bara hade kött i sig var såååå god. Nu kommer nästa kasse på söndag och det ser vi fram emot, hela familjen faktiskt. Barnen blev också väldigt förtjusta :-)

I tisdags var jag hos Johan Klingstam och fick massage. Mycket välbehövligt :-) Det är så fina, nya lokaler I.M.C. har flyttat in i på Erikslust, bredvid Fair Play stadion, i anslutning till Sportlife gymmet. Det riktigt luktade nytt när man kom in, riktigt trevligt.

Jag skriver något djupare i ämnet kost och hälsa snart. Det här var bara lite övergripande om hur viktigt det är att vi tar hand om oss, att vi äter bra mat med litet kolhydratinnehåll, så naturligt som möjligt och att vi tränar för att hålla värk och krämpor borta. Vi är gjorda för att röra på oss, lite i alla fall, och då räcker det inte att nå'n gång springa till bussen, utan den regelbundna, funktionella träningen är så viktig för oss, speciellt om vi tillbringar stor del av dagen framför datorn eller så.
Nu är det snart dags för mig att vila en stund på min spikmatta och lyssna på några Mindfulness-övningar.

Sköt om er och ha en fin dag

Ha, ha, ha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0